Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JS United FC Kropli
Defend Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kuzon trapt de bal weg van het doel. Kubica kopt de bal weg. Gawin probeert de bal aan de voet te houden. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ogrodnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Złotnik is nu in balbezit. Staszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Staszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wójcik heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodnik rent richting de bal. Wójcik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wójcik krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kubica rent richting de bal. Klungelig pakt Kubica de bal. Kubica geeft de bal voor. Szafarz springt en kopt de bal. Kurczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JS United - FC Kropli 1:0

19e minuut.
Błażej passt de bal met de wreef. Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica is nu in balbezit. Staszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Staszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kubica passt de bal met de wreef. Szafarz rent richting de bal. Lutka rent richting de bal. Szafarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szafarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JS United - FC Kropli 2:0

25e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica onderschept slim de pass. Kubica geeft de bal voor. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Kubica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krawczyk de bal onder controle te krijgen. Szafarz rent richting de bal. Szafarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Łyżwiński onderschept slim de pass. Łyżwiński passt de bal met de wreef. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Staszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Halasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz rent richting de bal. Szafarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kurczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JS United - FC Kropli 3:0

34e minuut.
Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica onderschept slim de pass. Kubica speelt de bal door. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gabriel passt de bal zonder na te denken. Ziep is nu in balbezit. Ziep passt de bal in één keer door. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz schiet op doel. Kurczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kupcewicz is nu in balbezit. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kupcewicz. Staszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gajek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kupcewicz met een harde bal richting middenveld. Halasz probeert de bal met de borst te controleren. Szafarz is nu in balbezit. Kubica rent richting de bal. Kubica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JS United 40%, FC Kropli 60%.
JS United - FC Kropli 3:0

52e minuut.
Gajek passt de bal met de wreef. Staszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gabriel zijn tegenspeler op de grond. Gabriel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica speelt de bal door. Wójcik is nu in balbezit. Szafarz rent richting de bal. Szafarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Ogrodnik de bal onder controle te krijgen. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kubica zijn tegenspeler op de grond. Kubica krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica met een sublieme pass. Gajek rent richting de bal. Gajek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Gawin de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JS United 52%, FC Kropli 48%.
JS United - FC Kropli 3:0