Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kropli Owczarnia fc
Normal Tactiek Moja
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Gajek met een sublieme pass. Staszczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozmyślak. Rozmyślak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gacula kopt de bal weg. Perilla speelt de bal door. Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Škaro rent richting de bal. Škaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Owczarnia fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kropli 62%, Owczarnia fc 38%.
FC Kropli - Owczarnia fc 0:1

46e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Škaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staszczyk. Staszczyk krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Chajdas verovert de bal door een tackle van achteren. Chajdas speelt de bal door. Škaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaro draait met de bal, schiet en ... Kurczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Owczarnia fc 0:2

50e minuut.
Gacula met een sublieme pass. Perilla is nu in balbezit. Wójcik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wójcik krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek probeert naar een medespeler te passen. Labuda geeft de bal voor. Perilla heeft problemen om de bal te vangen. Perilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chajdas geeft een lange en hoge pass. Halasz kopt de bal weg. Schoofs probeert naar een medespeler te passen. Perilla rent richting de bal. Perilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Škaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Rozmyślak rent richting de bal. Łyżwiński onderschept slim de pass. Łyżwiński probeert naar een medespeler te passen. Perilla is nu in balbezit. Perilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Owczarnia fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kropli 64%, Owczarnia fc 36%.
FC Kropli - Owczarnia fc 0:3