Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deep Q Squad BKS Warta Wartosław
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kuśmierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wilke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilke geeft een lange en hoge pass. Fudała rent richting de bal. Fudała haalt uit met een fantastische trap. Adamus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Fudała passt de bal zonder na te denken. Włudarczyk is nu in balbezit. Włudarczyk geeft de bal voor. Truszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Truszczyński passt de bal zonder na te denken. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deep Q Squad 56%, BKS Warta Wartosław 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deep Q Squad - BKS Warta Wartosław 0:0

55e minuut.
Fudała is nu in balbezit. Gniazdowski onderschept slim de pass. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Karpacz rent richting de bal. Karpacz passt de bal in één keer door. Fudała rent richting de bal. Fudała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Widacha met een sublieme pass. Wilke rent richting de bal. Wilke met een sublieme pass. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski draait met de bal, schiet en ... Adamus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Placuszek rent richting de bal. Kłodawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świder is nu in balbezit. Kłodawski onderschept slim de pass. Kłodawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deep Q Squad 42%, BKS Warta Wartosław 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deep Q Squad - BKS Warta Wartosław 0:0