Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Słupsk JUVE TEAM
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 16
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ścianka passt de bal met de wreef. Materzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński onderschept slim de pass. Pauka is nu in balbezit. Pauka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Janosik verovert de bal door een tackle van achteren. Janosik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krzystek de bal onder controle te krijgen. Kazalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Janosik verovert de bal door een tackle van achteren. Janosik speelt de bal door. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup geeft een hoge lob. Szalewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Materzok is nu in balbezit. Materzok passt de bal in één keer door. Tywralski probeert naar een medespeler te passen. Ścianka rent richting de bal. Ścianka geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński schiet op doel. Parysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kazalski rent richting de bal. Kazalski met een sublieme pass. Fiodorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Galiński is nu in balbezit. Galiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Parysz met een harde bal richting middenveld. Jakubowicz is nu in balbezit. Janosik maakt een afschuwelijke overtreding. Jakubowicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jakubowicz kan niet meer verder spelen. Magalski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Słupsk 48%, JUVE TEAM 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni Słupsk - JUVE TEAM 0:0

51e minuut.
Rygorowicz rent richting de bal. Rygorowicz geeft de bal voor. Gaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński is nu in balbezit. Galiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Słupsk - JUVE TEAM 1:0

59e minuut.
Janosik heeft problemen om de bal te vangen. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Materzok zijn tegenspeler op de grond. Materzok krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kartofel heeft problemen om de bal te vangen. Bendkowski rent richting de bal. Paluszyński begaat een overtreding. Paluszyński krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazalski is nu in balbezit. Kazalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni Słupsk - JUVE TEAM 1:1

73e minuut.
Bulanda is nu in balbezit. Byrgiel onderschept slim de pass. Byrgiel met een sublieme pass. Galiński is nu in balbezit. Galiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Słupsk 50%, JUVE TEAM 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni Słupsk - JUVE TEAM 1:1