Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kropli Hutnik Nowa Huta 1950
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Serwach onderschept slim de pass. Serwach passt de bal zonder na te denken. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Hutnik Nowa Huta 1950 0:1

9e minuut.
Staszczyk passt de bal met de wreef. Michałek is nu in balbezit. Michałek met een sublieme pass. Gajek is nu in balbezit. Gajek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pochroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń passt de bal in één keer door. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak draait met de bal, schiet en ... Kurczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Hutnik Nowa Huta 1950 0:2

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Lutka de bal onder controle te krijgen. Inworp. Hyjek met de inworp. Daar is Serwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serwach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kropli 40%, Hutnik Nowa Huta 1950 60%.
FC Kropli - Hutnik Nowa Huta 1950 0:2

49e minuut.
Lutka passt de bal met de wreef. Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek passt de bal zonder na te denken. Staszczyk rent richting de bal. Staszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Staszczyk de bal onder controle te krijgen. Gajek rent richting de bal. Gajek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Halasz rent richting de bal. Pochroń rent richting de bal. Pochroń passt de bal in één keer door. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Hutnik Nowa Huta 1950 0:3

79e minuut.
Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek probeert naar een medespeler te passen. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kropli - Hutnik Nowa Huta 1950 0:4

87e minuut.
Halasz met een sublieme pass. Hyjek rent richting de bal. Hyjek passt de bal in één keer door. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kropli 47%, Hutnik Nowa Huta 1950 53%.
FC Kropli - Hutnik Nowa Huta 1950 0:4