Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVE TEAM BKS Warta Wartosław
442 Tactiek 451
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudała is nu in balbezit. Szalewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szalewicz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bendkowski speelt de bal door. Widacha rent richting de bal. Widacha met een sublieme pass. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kubik is nu in balbezit. Fudała rent richting de bal. Materzok rent richting de bal. Fudała verovert de bal door een tackle van achteren. Fudała schiet op doel. Parysz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Licznierski springt en kopt de bal. Parysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szopeński met een snelle inworp. Widacha controleert de bal met de borst. Widacha speelt de bal door. Licznierski rent richting de bal. Licznierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szopeński kopt de bal weg. Widacha met een sublieme pass. Licznierski rent richting de bal. Licznierski schiet op doel. Parysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVE TEAM - BKS Warta Wartosław 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVE TEAM 54%, BKS Warta Wartosław 46%.
JUVE TEAM - BKS Warta Wartosław 0:1

55e minuut.
Karpacz probeert naar een medespeler te passen. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha passt de bal met de wreef. Licznierski rent richting de bal. Licznierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szopeński met een snelle inworp. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha passt de bal zonder na te denken. Fudała rent richting de bal. Fudała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVE TEAM - BKS Warta Wartosław 0:2

69e minuut.
Tywralski met de inworp. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski passt de bal met de wreef. Materzok rent richting de bal. Materzok geeft een hoge lob. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szalewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVE TEAM - BKS Warta Wartosław 1:2

78e minuut.
Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała maakt een afschuwelijke overtreding. Fudała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVE TEAM 54%, BKS Warta Wartosław 46%.
JUVE TEAM - BKS Warta Wartosław 1:2