Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zręczyce Czarni Słupsk
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Thonet passt de bal met de wreef. Aquino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Magalski ... Strafschop! Magalski krijgt een gele kaart. Aquino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Solaeta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Paluszyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Järvistu met een snelle inworp. Thonet rent richting de bal. Thonet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Thonet speelt de bal door. Byrgiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aquino. Aquino krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Järvistu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järvistu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzystek de bal. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Paluszyński geeft de bal voor. Inworp. Järvistu met een snelle inworp. Thonet rent richting de bal. Thonet geeft een lange en hoge pass. Omek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Solaeta speelt de bal door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 1:0

16e minuut.
Solaeta passt de bal in één keer door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel rent richting de bal. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 2:0

18e minuut.
Paluszyński rent richting de bal. Solaeta onderschept slim de pass. Solaeta passt de bal in één keer door. Thonet is nu in balbezit. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 3:0

26e minuut.
Omek trapt de bal weg van het doel. Solaeta kopt de bal weg. Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 4:0

28e minuut.
Thonet met een sublieme pass. Järvistu is nu in balbezit. Järvistu met een sublieme pass. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Thonet springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Omek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Krzystek rent richting de bal. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet probeert naar een medespeler te passen. Aquino is nu in balbezit. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 5:0

37e minuut.
Daar is Sobieszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszczak geeft een hoge lob. Thonet is nu in balbezit. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Omek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 6:0

37e minuut.
Byrgiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kruszewski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Aquino rent richting de bal. Solaeta rent richting de bal. Solaeta passt de bal met de wreef. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 7:0

43e minuut.
Sobieszczak passt de bal zonder na te denken. Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Solaeta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 15%, Czarni Słupsk 85%.
Zręczyce - Czarni Słupsk 7:0

48e minuut.
Skup kopt de bal weg. Daar is Kartofel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauka rent richting de bal. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Omek trapt de bal weg. Järvistu kopt de bal weg. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Aquino passt de bal in één keer door. Krzystek is nu in balbezit. Thonet verovert de bal door een tackle van achteren. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Omek trapt de bal weg van het doel. Järvistu rent richting de bal. Järvistu probeert naar een medespeler te passen. Thonet rent richting de bal. Thonet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Sobieszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczak speelt de bal door. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 8:0

61e minuut.
Pauka met een sublieme pass. Daar is Galiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet rent richting de bal. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Solaeta speelt de bal door. Sobieszczak heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszczak geeft een hoge lob. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 9:0

66e minuut.
Ścianka rent richting de bal. Deioannon onderschept slim de pass. Deioannon met een sublieme pass. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino schiet op doel. Omek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Järvistu kopt de bal weg. Thonet rent richting de bal. Thonet passt de bal in één keer door. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Solaeta passt de bal zonder na te denken. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Magalski de bal onder controle te krijgen. Thonet is nu in balbezit. Thonet schiet op doel. Omek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 10:0

74e minuut.
Klungelig pakt Kruszewski de bal. Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak probeert naar een medespeler te passen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 11:0

75e minuut.
Sobieszczak is nu in balbezit. Sobieszczak geeft een hoge lob. Krzystek kopt de bal weg. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rupala probeert naar een medespeler te passen. Solaeta heeft problemen om de bal te vangen. Solaeta speelt de bal door. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 12:0

80e minuut.
Järvistu kopt de bal weg. Daar is Thonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thonet met een sublieme pass. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 13:0

80e minuut.
Pauka probeert naar een medespeler te passen. Galiński is nu in balbezit. Galiński probeert naar een medespeler te passen. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paluszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvistu onderschept slim de pass. Järvistu speelt de bal door. Thonet rent richting de bal. Thonet haalt uit met een fantastische trap. Omek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inworp. Prado met een snelle inworp. Sobieszczak geeft een hoge lob. Thonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thonet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Solaeta is nu in balbezit. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Solaeta de bal. Solaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - Czarni Słupsk 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 16%, Czarni Słupsk 84%.
Zręczyce - Czarni Słupsk 14:0