Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osadnik_Myślibórz Naprzód Lipiny
fenix 2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 19.1
adequate Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Inworp. Maska met de inworp. Formela bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela draait met de bal, schiet en ... Czajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kościński rent richting de bal. Ochman rent richting de bal. Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Kościński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott passt de bal in één keer door. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pszczołowski speelt de bal door. Biwott is nu in balbezit. Biwott passt de bal zonder na te denken. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela onderschept slim de pass. Kokotek rent richting de bal. Formela rent richting de bal. Formela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 1:0

27e minuut.
Formela onderschept slim de pass. Kryszak rent richting de bal. Formela verovert de bal door een tackle van achteren. Gumienny rent richting de bal. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Formela onderschept slim de pass. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott haalt uit met een fantastische trap. Kościński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bugajec de bal. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bugajec krijgt een gele kaart. Gumienny raakt geblesseerd tijdens het duel. Formela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 2:0

37e minuut.
Kokotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt onderschept slim de pass. Białożyt geeft de bal voor. Biwott is nu in balbezit. Biwott haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kokotek is nu in balbezit. Formela onderschept slim de pass. Formela passt de bal zonder na te denken. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ochman geeft een lange en hoge pass. Maska rent richting de bal. Maska passt de bal met de wreef. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kukucz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal in één keer door. Biwott rent richting de bal. Biwott haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osadnik_Myślibórz 34%, Naprzód Lipiny 66%.
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 3:0

47e minuut.
Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ... Wilkoszewski probeert de bal aan de voet te houden. Gładysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Stojanowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Biwott kopt de bal weg. Daar is Bugajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Gumienny geeft de bal voor. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott onderschept slim de pass. Biwott haalt uit met een fantastische trap. Czajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 4:0

63e minuut.
Wilkoszewski geeft de bal voor. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny haalt uit met een fantastische trap. Czajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 5:0

69e minuut.
Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt met een sublieme pass. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Białożyt onderschept slim de pass. Białożyt passt de bal in één keer door. Kościński is nu in balbezit. Biwott onderschept slim de pass. Biwott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 6:0

77e minuut.
Ochman kopt de bal weg. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski geeft een lange en hoge pass. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gumienny is nu in balbezit. Daar is Biwott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumienny rent richting de bal. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 7:0

85e minuut.
Zienkowicz met een sublieme pass. Daar is Szewczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biwott is nu in balbezit. Biwott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osadnik_Myślibórz 44%, Naprzód Lipiny 56%.
Osadnik_Myślibórz - Naprzód Lipiny 7:0