Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horyniec-Zdrój Fc szczaniec
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pitek is nu in balbezit. Pitek passt de bal zonder na te denken. Daar is Maleszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitek is nu in balbezit. Pitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mądrochowski rent richting de bal. Mądrochowski geeft de bal voor. Maleszewski kopt de bal weg. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Pitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitek speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. Emczyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żabski neemt de hoekschop. Pic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horyniec-Zdrój - Fc szczaniec 1:0

22e minuut.
Wilczan onderschept slim de pass. Wilczan met een sublieme pass. Fojcik is nu in balbezit. Fojcik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mądrochowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horyniec-Zdrój 46%, Fc szczaniec 54%.
Horyniec-Zdrój - Fc szczaniec 1:0

53e minuut.
Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski geeft een hoge lob. Daar is Emczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski passt de bal met de wreef. Kłopotek speelt de bal door. Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek haalt uit met een fantastische trap. Pic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kłopotek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamla met een snelle inworp. Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek speelt de bal door. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Ruminkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Grochowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Grochowalski met een sublieme pass. Wach is nu in balbezit. Wach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horyniec-Zdrój - Fc szczaniec 1:1

82e minuut.
Chałas probeert naar een medespeler te passen. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan geeft een hoge lob. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maliniak krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Chwietkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żabski rent richting de bal. Żabski geeft een lange en hoge pass. Pitek is nu in balbezit. Pitek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Maleszewski de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horyniec-Zdrój - Fc szczaniec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horyniec-Zdrój 42%, Fc szczaniec 58%.
Horyniec-Zdrój - Fc szczaniec 2:1