Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozuby Manchester united 78
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Pokrzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrzywa passt de bal in één keer door. Krzyżanowski speelt de bal door. Daar is Michoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michoń haalt uit met een fantastische trap. Uszaty bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krzyżanowski neemt de hoekschop. Wielki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kędziobrody geeft een lange en hoge pass. Dzik is nu in balbezit. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozuby - Manchester united 78 1:0

24e minuut.
Zieleń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janiszewski met een snelle inworp. Mrozik is nu in balbezit. Mrozik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dzik onderschept slim de pass. Michoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dzik met een snel genomen vrije trap. Bazler rent richting de bal. Bazler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wielki onderschept slim de pass. Wielki geeft een lange en hoge pass. Dzik rent richting de bal. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozuby - Manchester united 78 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozuby 50%, Manchester united 78 50%.
FC Kozuby - Manchester united 78 2:0

54e minuut.
Uszaty trapt de bal weg. Inworp. Krzyżanowski met de inworp. Michoń is nu in balbezit. Michoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chylaszek probeert naar een medespeler te passen. Pokrzywa rent richting de bal. Pokrzywa passt de bal met de wreef. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Uszaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Bazler rent richting de bal. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik haalt uit met een fantastische trap. Pomianowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozuby - Manchester united 78 2:1

85e minuut.
Krzyżanowski met de inworp. Michoń is nu in balbezit. Pacyna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacyna krijgt een gele kaart. Michoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Michoń neemt zijn aanloop. Uszaty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozuby - Manchester united 78 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozuby 32%, Manchester united 78 68%.
FC Kozuby - Manchester united 78 3:1