Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dowgirt Ciastka KS
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Królicki trapt de bal weg van het doel. Bizoń rent richting de bal. Skorża schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Skorża moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skorża schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Watras met een snelle inworp. Olszowy rent richting de bal. Olszowy geeft een hoge lob. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jaromin geeft een hoge lob. Kindera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski onderschept slim de pass. Kosowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kindera rent richting de bal. Rymaszewski onderschept slim de pass. Rymaszewski geeft de bal voor. Kosowski rent richting de bal. Kosowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dowgirt 42%, Ciastka KS 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Dowgirt - Ciastka KS 0:0

57e minuut.
Watras passt de bal met de wreef. Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Turkowski is nu in balbezit. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Ślusarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Ślusarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Olszowy onderschept slim de pass. Olszowy geeft een hoge lob. Daar is Turkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński onderschept slim de pass. Cieśliński schiet op doel. Królicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dowgirt - Ciastka KS 1:0

63e minuut.
Daar is Rymaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap. Królicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dowgirt - Ciastka KS 2:0

72e minuut.
Durok met een snelle inworp. Barwiński rent richting de bal. Barwiński probeert naar een medespeler te passen. Kindera is nu in balbezit. Kindera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dowgirt - Ciastka KS 2:1

80e minuut.
Rymaszewski passt de bal in één keer door. Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński probeert naar een medespeler te passen. Kosowski rent richting de bal. Kosowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dowgirt - Ciastka KS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dowgirt 41%, Ciastka KS 59%.
AC Dowgirt - Ciastka KS 3:1