Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc szczaniec wieczysta13
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Stańczyk trapt de bal weg. Wilczan rent richting de bal. Wędreński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wędreński krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Czwertyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Wędreński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fojcik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Stańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Andrzejczak onderschept slim de pass. Andrzejczak passt de bal in één keer door. Konowalski is nu in balbezit. Konowalski schiet op doel. Zarycki kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski onderschept slim de pass. Konowalski passt de bal met de wreef. Barski is nu in balbezit. Barski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wilczan passt de bal met de wreef. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach speelt de bal door. Fojcik is nu in balbezit. Fojcik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romaniuk zal de hoekschop nemen. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabis onderschept slim de pass. Pabis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc szczaniec - wieczysta13 0:1

41e minuut.
Czwertyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czwertyński probeert naar een medespeler te passen. Wach speelt de bal door. Fojcik is nu in balbezit. Fojcik schiet op doel. Stańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc szczaniec 61%, wieczysta13 39%.
Fc szczaniec - wieczysta13 0:1

51e minuut.
Wilczan met een sublieme pass. Wach speelt de bal door. Klungelig pakt Sapieha de bal. Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kłopotek is nu in balbezit. Barski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilczan. Wilczan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc szczaniec 44%, wieczysta13 56%.
Fc szczaniec - wieczysta13 0:1