Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc szczaniec Naprzód Lipiny
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Pic met een harde bal richting middenveld. Kryszak kopt de bal weg. Szewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Tomalik met een harde bal richting middenveld. Zienkowicz probeert naar een medespeler te passen. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruminkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wach heeft problemen om de bal te vangen. Wach speelt de bal door. Fojcik rent richting de bal. Fojcik schiet op doel. Tomalik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Klungelig pakt Kokotek de bal. Wach is nu in balbezit. Wach met een sublieme pass. Fojcik rent richting de bal. Fojcik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc szczaniec - Naprzód Lipiny 1:0

36e minuut.
Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan probeert naar een medespeler te passen. Kokotek is nu in balbezit. Fojcik onderschept slim de pass. Fojcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc szczaniec 61%, Naprzód Lipiny 39%.
Fc szczaniec - Naprzód Lipiny 1:0

46e minuut.
Fordamski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wach verovert de bal door een tackle van achteren. Wach probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz geeft een hoge lob. Tomalik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rybacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasprzyk met een snelle inworp. Fordamski rent richting de bal. Fordamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wach speelt de bal door. Fojcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wach probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kryszak kan de bal niet met de borst controleren. Kryszak geeft een lange en hoge pass. Daar is Kłopotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fordamski rent richting de bal. Fordamski met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ochman zijn tegenspeler op de grond. Ochman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc szczaniec 65%, Naprzód Lipiny 35%.
Fc szczaniec - Naprzód Lipiny 1:0