Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester united 78 KS Retkinia
Normal Tactiek Thunderstorm
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Marcisz met de inworp. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft een hoge lob. Bovan is nu in balbezit. Bovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gędłek rent richting de bal. Pacyna onderschept slim de pass. Bovan rent richting de bal. Bovan draait met de bal, schiet en ... Uszaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:1

9e minuut.
Gelabert Margüello geeft de bal voor. Gędłek is nu in balbezit. Bovan rent richting de bal. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Dzik geeft een lange en hoge pass. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik passt de bal met de wreef. Gędłek rent richting de bal. Gędłek haalt uit met een fantastische trap. Uszaty bokst de bal weg.

17e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovan is nu in balbezit. Bovan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Krzywania probeert de bal aan de voet te houden. Bovan is nu in balbezit. Pacyna rent richting de bal. Bovan onderschept slim de pass. Bovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:2

25e minuut.
Gędłek onderschept slim de pass. Bovan is nu in balbezit. Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovan rent richting de bal. Bovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:3

30e minuut.
Gelabert Margüello kopt de bal weg. Mojzes speelt de bal door. Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert Margüello verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert Margüello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Łasocha kopt de bal weg. Ferreira rent richting de bal. Ferreira passt de bal met de wreef. Gędłek is nu in balbezit. Gędłek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:4

35e minuut.
Bazler heeft problemen om de bal te vangen. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha passt de bal met de wreef. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Łasocha met een sublieme pass. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira rent richting de bal. Gelabert Margüello geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Łasocha kopt de bal weg. Balsam rent richting de bal. Gelabert Margüello onderschept slim de pass. Gelabert Margüello passt de bal zonder na te denken. Ferreira geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester united 78 80%, KS Retkinia 20%.
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:5

52e minuut.
Pacyna rent richting de bal. Łasocha onderschept slim de pass. Łasocha speelt de bal door. Bovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovan schiet op doel. Uszaty bokst de bal weg.

55e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ferreira passt de bal met de wreef. Bovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gelabert Margüello verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert Margüello geeft de bal voor. Krzywania rent richting de bal. Bovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Uszaty trapt de bal weg van het doel. Ferreira kopt de bal weg. Bovan is nu in balbezit. Bovan schiet op doel. Uszaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:6

59e minuut.
Gędłek rent richting de bal. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha met een sublieme pass. Bovan rent richting de bal. Bovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Gelabert Margüello rent richting de bal. Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna geeft de bal voor. Major is nu in balbezit. Łasocha probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gelabert Margüello kopt de bal weg. Pacyna heeft problemen om de bal te vangen. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Łasocha geeft een lange en hoge pass. Bovan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gelabert Margüello zal de hoekschop nemen. Paal! Gędłek krijgt zijn hoofd ertegen. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Łasocha passt de bal zonder na te denken. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek passt de bal in één keer door. Bovan is nu in balbezit. Bovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:7

71e minuut.
Gelabert Margüello met een snelle inworp. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Gędłek is nu in balbezit. Gędłek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sasin is nu in balbezit. Bovan verovert de bal door een tackle van achteren. Gędłek rent richting de bal. Gędłek schiet op doel. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:8

83e minuut.
Łasocha met een snelle inworp. Ferreira speelt de bal door. Łasocha geeft een hoge lob. Bovan rent richting de bal. Bovan haalt uit met een fantastische trap. Uszaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Krzywania probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelabert Margüello onderschept slim de pass. Gędłek rent richting de bal. Gędłek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gędłek onderschept slim de pass. Gędłek speelt de bal door. Bovan is nu in balbezit. Bovan schiet op doel. Uszaty probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędłek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester united 78 88%, KS Retkinia 12%.
Manchester united 78 - KS Retkinia 0:8