Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski Horyniec-Zdrój
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko verovert de bal door een tackle van achteren. Misarko passt de bal zonder na te denken. Mordej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski - Horyniec-Zdrój 1:0

9e minuut.
Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko passt de bal met de wreef. Mordej heeft problemen om de bal te vangen. Mordej draait met de bal, schiet en ... Trzaska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Daar is Grześkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko speelt de bal door. Mordej rent richting de bal. Mordej haalt uit met een fantastische trap. Trzaska bokst de bal weg. Mordej is nu in balbezit. Mordej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski - Horyniec-Zdrój 2:0

26e minuut.
Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko passt de bal in één keer door. Owczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej onderschept slim de pass. Mordej haalt uit met een fantastische trap. Trzaska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski - Horyniec-Zdrój 3:0

40e minuut.
Misarko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grześkowiak rent richting de bal. Grześkowiak met een sublieme pass. Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misarko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grześkowiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Owczarz is nu in balbezit. Owczarz geeft een lange en hoge pass. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 50%, Horyniec-Zdrój 50%.
ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski - Horyniec-Zdrój 3:0

50e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski geeft de bal voor. Daar is Mądrochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oćwieja met de inworp. Misarko rent richting de bal. Misarko draait met de bal, schiet en ... Sikorski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grochowalski is nu in balbezit. Misarko onderschept slim de pass. Misarko passt de bal in één keer door. Pitek is nu in balbezit. Pitek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sobiechowski speelt de bal door. Owczarz kopt de bal weg. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski is nu in balbezit. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mordej rent richting de bal. Mordej haalt uit met een fantastische trap. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oćwieja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mądrochowski passt de bal zonder na te denken. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko begaat een overtreding. Misarko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 30%, Horyniec-Zdrój 70%.
ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski - Horyniec-Zdrój 3:0