Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osadnik_Myślibórz Horyniec-Zdrój
fenix 2 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Biwott met een sublieme pass. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowalski is nu in balbezit. Gumienny onderschept slim de pass. Gumienny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pszczołowski passt de bal in één keer door. Formela rent richting de bal. Formela speelt de bal door. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pszczołowski rent richting de bal. Grochowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkoszewski met een sublieme pass. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott schiet op doel. Trzaska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mądrochowski met een harde bal richting middenveld. Białożyt kopt de bal weg. Gumienny rent richting de bal. Gumienny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas met een sublieme pass. Wilkoszewski met een sublieme pass. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pszczołowski speelt de bal door. Mądrochowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biwott is nu in balbezit. Biwott schiet op doel. Na een snelle pass probeert Owczarz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Formela passt de bal met de wreef. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt passt de bal in één keer door. Gumienny rent richting de bal. Gumienny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 2:0

20e minuut.
Formela bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Formela verovert de bal door een tackle van achteren. Biwott rent richting de bal. Biwott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gumienny passt de bal met de wreef. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt met een sublieme pass. Trzaska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osadnik_Myślibórz 32%, Horyniec-Zdrój 68%.
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 2:0

52e minuut.
Wilkoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkoszewski met een sublieme pass. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny haalt uit met een fantastische trap. Trzaska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 3:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Owczarz de bal onder controle te krijgen. Biwott is nu in balbezit. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny haalt uit met een fantastische trap. Trzaska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 4:0

62e minuut.
Trzaska trapt de bal weg van het doel. Wilkoszewski geeft de bal voor. Gumienny rent richting de bal. Gumienny draait met de bal, schiet en ... Trzaska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 5:0

64e minuut.
Formela probeert naar een medespeler te passen. Białożyt rent richting de bal. Białożyt met een sublieme pass. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny draait met de bal, schiet en ... Trzaska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grochowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Formela rent richting de bal. Formela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Biwott rent richting de bal. Biwott haalt uit met een fantastische trap. Trzaska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Maliniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koszakow komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Formela is nu in balbezit. Grochowalski onderschept slim de pass. Grochowalski speelt de bal door. Biwott rent richting de bal. Biwott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 6:0

78e minuut.
Chałas speelt de bal door. Stojanowski rent richting de bal. Stojanowski speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osadnik_Myślibórz 36%, Horyniec-Zdrój 64%.
Osadnik_Myślibórz - Horyniec-Zdrój 6:0