Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oknotech Radzymin wieczysta13
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Gwozda met een sublieme pass. Gałecki rent richting de bal. Gałecki passt de bal met de wreef. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oknotech Radzymin - wieczysta13 1:0

7e minuut.
Pabis probeert naar een medespeler te passen. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski probeert naar een medespeler te passen. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Konowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki passt de bal met de wreef. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk haalt uit met een fantastische trap. Stańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Romaniuk met een snelle inworp. Konowalski is nu in balbezit. Gałecki is nu in balbezit. Konowalski onderschept slim de pass. Konowalski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gwozda is nu in balbezit. Gwozda geeft de bal voor. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk rent richting de bal. Kowalczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Stańczyk niet meer kan verder spelen. Szatkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oknotech Radzymin 50%, wieczysta13 50%.
Oknotech Radzymin - wieczysta13 1:0

62e minuut.
Romaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrzejczak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Śmietana roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Śmietana kan niet meer verder spelen. Lefkowicz komt het veld opgelopen. Gwozda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kowalczuk is nu in balbezit. Kowalczuk schiet op doel. Sapieha probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński geeft een lange en hoge pass. Barski is nu in balbezit. Konowalski rent richting de bal. Konowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gwozda passt de bal in één keer door. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk maakt een afschuwelijke overtreding. Lefkowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lefkowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Konowalski passt de bal zonder na te denken. Słomiński heeft problemen om de bal te vangen. Barski rent richting de bal. Barski schiet op doel. Milik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sapieha heeft problemen om de bal te vangen. Kowalczuk onderschept slim de pass. Kowalczuk met een sublieme pass. Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bartołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartołowicz geeft een hoge lob. Słomiński kopt de bal weg. Daar is Gałecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oknotech Radzymin 45%, wieczysta13 55%.
Oknotech Radzymin - wieczysta13 1:0