Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce UDiB Lekarty
zaglębie Tactiek 442+
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Szerencsi heeft problemen om de bal te vangen. Szerencsi passt de bal zonder na te denken. Duchna rent richting de bal. Guercino onderschept slim de pass. Guercino draait met de bal, schiet en ... Mutryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wicki kopt de bal weg. Pool is nu in balbezit. Pool geeft een lange en hoge pass. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Mutryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 1:0

10e minuut.
Orucoğlu speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal met de wreef. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inworp. Littomericzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orucoğlu geeft een hoge lob. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Duchna verovert de bal door een tackle van achteren. Duchna speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Luna geeft de bal voor. Whittaker springt en kopt de bal. Ruiz-Capillas bokst de bal weg.

23e minuut.
Zienkowicz rent richting de bal. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi passt de bal met de wreef. Pool rent richting de bal. Pool geeft een lange en hoge pass. Paal! Mutryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Guercino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 2:0

26e minuut.
Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linhares. Guercino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orucoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guercino kopt de bal weg. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Mutryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 3:0

34e minuut.
Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu passt de bal zonder na te denken. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ... Mutryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 4:0

39e minuut.
Orucoğlu onderschept slim de pass. Orucoğlu met een sublieme pass. Szerencsi speelt de bal door. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Mutryn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 5:0

41e minuut.
Littomericzky geeft de bal voor. Wicki heeft problemen om de bal te vangen. Bielski rent richting de bal. Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 38%, UDiB Lekarty 62%.
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 5:0

47e minuut.
Zienkowicz passt de bal met de wreef. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu passt de bal in één keer door. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pool met een snelle inworp. Orucoğlu geeft de bal voor. Guercino rent richting de bal. Guercino schiet op doel. Mutryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Szerencsi probeert naar een medespeler te passen. Pool met een sublieme pass. Guercino rent richting de bal. Guercino schiet op doel. Mutryn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littomericzky met de inworp. Orucoğlu speelt de bal door. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Stiffler met de inworp. Orucoğlu geeft een lange en hoge pass. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guercino verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino passt de bal in één keer door. Wicki rent richting de bal. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ruiz-Capillas met een harde bal richting middenveld. Guercino kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciumak de bal. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Mutryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 34%, UDiB Lekarty 66%.
Zagłębie Pieszyce - UDiB Lekarty 5:0