Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 Pogoń Kietlin CF
Zajebista 5-2-3 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten slecht
tragisch Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zielaskiewicz geeft een hoge lob. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Malczuk onderschept slim de pass. Malczuk geeft een hoge lob. Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Pogoń Kietlin CF 0:1

33e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. State verovert de bal door een tackle van achteren. State geeft de bal voor. Jung krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorszkow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zielaskiewicz de bal. Malczuk is nu in balbezit. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Soroka geeft een hoge lob. Jung kopt de bal weg. Kline probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kline haalt uit met een fantastische trap. Tokaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żory 1991 - Pogoń Kietlin CF 1:1

39e minuut.
Malczuk is nu in balbezit. Zielaskiewicz onderschept slim de pass. Zielaskiewicz geeft de bal voor. Jung probeert de bal met de borst te controleren. Jung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tokaj trapt de bal weg van het doel. Soroka kopt de bal weg. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski draait met de bal, schiet en ... Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Jagiełło de bal onder controle te krijgen. Krauze is nu in balbezit. Krauze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nietupski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szaber rent richting de bal. Herzog begaat een overtreding. Herzog krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 39%, Pogoń Kietlin CF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Żory 1991 - Pogoń Kietlin CF 1:1

53e minuut.
Pacholski met een sublieme pass. Malczuk rent richting de bal. Zielaskiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zielaskiewicz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
State bereikt de bal nog maar net als eerste. State passt de bal in één keer door. Kline heeft problemen om de bal te vangen. Kline draait met de bal, schiet en ... Tokaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber passt de bal zonder na te denken. Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze draait met de bal, schiet en ... Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Shabrov rent richting de bal. Shabrov geeft een lange en hoge pass. Krauze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gralewski rent richting de bal. Gralewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka speelt de bal door. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zielaskiewicz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kereki de bal onder controle te krijgen. Krauze rent richting de bal. Krauze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Pogoń Kietlin CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 45%, Pogoń Kietlin CF 55%.
KS Żory 1991 - Pogoń Kietlin CF 1:2