Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0048
  • Stadion: Awentyn Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1546
Awentyn Kolejorz Poznań
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen average


5e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak onderschept slim de pass. Langiewicz is nu in balbezit. Klisiak verovert de bal door een tackle van achteren. Klisiak draait met de bal, schiet en ... Galikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Langiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klisiak rent richting de bal. Klisiak schiet op doel. Galikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Kolejorz Poznań 1:0

23e minuut.
Czułada probeert naar een medespeler te passen. Klisiak is nu in balbezit. Klisiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łagódka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Kolejorz Poznań 2:0

25e minuut.
Rusnarczyk rent richting de bal. Stadnik speelt de bal door. Pomarańczawski controleert de bal met de borst. Pomarańczawski draait met de bal, schiet en ... Szczucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Kolejorz Poznań 2:1

35e minuut.
Czułada rent richting de bal. Mokry verovert de bal door een tackle van achteren. Mokry geeft de bal voor. Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Wdowczyk passt de bal in één keer door. Aleksandrowicz rent richting de bal. Aleksandrowicz geeft een lange en hoge pass. Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Kolejorz Poznań 3:1

43e minuut.
Pomarańczawski met een sublieme pass. Rypkamito is nu in balbezit. Rypkamito speelt de bal door. Dragunek is nu in balbezit. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 61%, Kolejorz Poznań 39%.
Awentyn - Kolejorz Poznań 3:1

51e minuut.
Szubartowski passt de bal zonder na te denken. Dragunek rent richting de bal. Dragunek speelt de bal door. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz geeft de bal voor. Mokry kopt de bal weg. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dragunek heeft problemen om de bal te vangen. Dragunek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wdowczyk de bal. Dragunek verovert de bal door een tackle van achteren. Dragunek haalt uit met een fantastische trap. Szczucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 60%, Kolejorz Poznań 40%.
Awentyn - Kolejorz Poznań 3:1