Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grajdalej Real Byczeń
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Zawidowski rent richting de bal. Zawidowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pasiud rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciapalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasiud geeft een hoge lob. Micewicz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajdalej 55%, Real Byczeń 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grajdalej - Real Byczeń 0:0

50e minuut.
Micewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Brzóska rent richting de bal. Brzóska draait met de bal, schiet en ... Manichejski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Domuś met de inworp. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski onderschept slim de pass. Żelechowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manichejski bokst de bal weg.

59e minuut.
Sankiewicz rent richting de bal. Sankiewicz geeft een lange en hoge pass. Domuś is nu in balbezit. Zawidowski onderschept slim de pass. Zawidowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciapalski is nu in balbezit. Sankiewicz onderschept slim de pass. Sankiewicz geeft een hoge lob. Zawidowski is nu in balbezit. Zawidowski draait met de bal, schiet en ... Gała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gała niet meer kan verder spelen. Salbert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajdalej 48%, Real Byczeń 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grajdalej - Real Byczeń 0:0