Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włochate Parmezany Chelsea beasts
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Dzikowski met de inworp. Pabis rent richting de bal. Barbachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbachowski geeft een lange en hoge pass. Malitka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Szawala rent richting de bal. Szawala geeft een lange en hoge pass. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka is nu in balbezit. Malitka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Adamek geeft de bal voor. Przedpełski heeft problemen om de bal te vangen. Przedpełski probeert naar een medespeler te passen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Harasimowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pabis rent richting de bal. Wiącek begaat een overtreding. Pabis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pabis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Harasimowicz met een sublieme pass. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka heeft problemen om de bal te vangen. Malitka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włochate Parmezany - Chelsea beasts 0:1

39e minuut.
Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek passt de bal met de wreef. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Malitka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włochate Parmezany - Chelsea beasts 0:2

45e minuut.
Adamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamek geeft een lange en hoge pass. Magosz met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włochate Parmezany 65%, Chelsea beasts 35%.
Włochate Parmezany - Chelsea beasts 0:2

58e minuut.
Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Magosz speelt de bal door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Harasimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka onderschept slim de pass. Malitka passt de bal in één keer door. Barbachowski is nu in balbezit. Barbachowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Adamek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koenig met een snelle inworp. Barbachowski is nu in balbezit. Barbachowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabis passt de bal met de wreef. Przedpełski probeert naar een medespeler te passen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włochate Parmezany 73%, Chelsea beasts 27%.
Włochate Parmezany - Chelsea beasts 0:2