Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kietlin CF UDiB Lekarty
Normal Tactiek 442+
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 42.6
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Malczuk rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna met een sublieme pass. Klungelig pakt Saldanha de bal. Saldanha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Luna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saldanha de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Tokaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Krauze kopt de bal weg. Ciumak heeft problemen om de bal te vangen. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:0

21e minuut.
Gralewski speelt de bal door. Samouilidis is nu in balbezit. Met opzet legt Cytowski zijn tegenspeler op de grond. Cytowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Tokaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Maternia rent richting de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha rent richting de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Duchna kopt de bal weg. Cytowski controleert de bal met de borst. Samouilidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samouilidis geeft een hoge lob. Whittaker springt en kopt de bal. Tokaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski rent richting de bal. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Tokaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:1

45e minuut.
Daar is Maternia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldanha is nu in balbezit. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Tokaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kietlin CF 79%, UDiB Lekarty 21%.
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:2

51e minuut.
Nietupski met een sublieme pass. Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski passt de bal zonder na te denken. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bielski met een sublieme pass. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Saldanha geeft een lange en hoge pass. Samouilidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samouilidis geeft een lange en hoge pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:3

75e minuut.
Szaber kopt de bal weg. Duchna bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Tokaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:4

76e minuut.
Krauze heeft problemen om de bal te vangen. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker rent richting de bal. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Tokaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Samouilidis controleert de bal met de borst. Samouilidis geeft een lange en hoge pass. Malczuk kopt de bal weg. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zienkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze onderschept slim de pass. Krauze passt de bal in één keer door. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kietlin CF 71%, UDiB Lekarty 29%.
Pogoń Kietlin CF - UDiB Lekarty 1:4