Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 Zagłębie Pieszyce
Zajebista 5-2-3 Tactiek zaglębie
31% Balbezit 69%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.7 gemiddelde waardering 44
hopeless Schieten excellent
hopeless Passen adequate
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Soroka is nu in balbezit. Daar is Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camargo geeft een lange en hoge pass. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:1

9e minuut.
Littomericzky geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Pasikowski met een harde bal richting middenveld. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:2

14e minuut.
Szerencsi geeft een lange en hoge pass. Pasikowski met een sublieme pass. Orucoğlu kopt de bal weg. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:3

19e minuut.
Kereki is nu in balbezit. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:4

25e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Kereki rent richting de bal. Kereki geeft de bal voor. Silbergieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbergieser geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Camargo passt de bal in één keer door. Pool is nu in balbezit. Pool geeft een hoge lob. Guercino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Camargo onderschept slim de pass. Camargo geeft de bal voor. Klungelig pakt Herzog de bal. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Orucoğlu onderschept slim de pass. Orucoğlu met een sublieme pass. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 73%, Zagłębie Pieszyce 27%.
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:5

63e minuut.
Zielaskiewicz rent richting de bal. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. Camargo geeft de bal voor. Daar is Szerencsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orucoğlu is nu in balbezit. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pasikowski trapt de bal weg. Soroka kopt de bal weg. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino draait met de bal, schiet en ... Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:6

67e minuut.
Soroka is nu in balbezit. Soroka speelt de bal door. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi schiet op doel. Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:7

73e minuut.
Stiffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo is nu in balbezit. Camargo geeft een hoge lob. Szerencsi kan de bal niet met de borst controleren. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:8

76e minuut.
Zielaskiewicz is nu in balbezit. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu geeft de bal voor. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pool zal de hoekschop nemen. Szerencsi krijgt zijn hoofd ertegen. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guercino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:9

78e minuut.
Shabrov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littomericzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jung is nu in balbezit. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky geeft de bal voor. Guercino is nu in balbezit. Guercino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:10

86e minuut.
Stiffler geeft een hoge lob. Guercino kopt de bal weg. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:11

89e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky geeft een hoge lob. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 60%, Zagłębie Pieszyce 40%.
KS Żory 1991 - Zagłębie Pieszyce 0:12