Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea beasts Pijane Parówki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Krzyk probeert de bal met de borst te controleren. Kuśnierz probeert naar een medespeler te passen. Cycoń rent richting de bal. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Mogiełka probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Barbachowski rent richting de bal. Malitka is nu in balbezit. Malitka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Topek trapt de bal weg van het doel. Słaby kopt de bal weg. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Krzyk is nu in balbezit. Krzyk speelt de bal door. Malitka rent richting de bal. Malitka schiet op doel. Czarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Szczuka geeft de bal voor. Inworp. Koenig met een snelle inworp. Barbachowski rent richting de bal. Barbachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea beasts - Pijane Parówki 1:0

43e minuut.
Smelik rent richting de bal. Smelik met een sublieme pass. Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiącek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea beasts 56%, Pijane Parówki 44%.
Chelsea beasts - Pijane Parówki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea beasts 56%, Pijane Parówki 44%.
Chelsea beasts - Pijane Parówki 1:0