Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDiB Lekarty KS Żory 1991
442+ Tactiek Zajebista 5-2-3
63% Balbezit 37%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 12.6
good Schieten hopeless
adequate Passen tragic
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Duchna speelt de bal door. Samouilidis is nu in balbezit. Samouilidis passt de bal met de wreef. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kereki heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha rent richting de bal. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 1:0

9e minuut.
Kaddatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki probeert naar een medespeler te passen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 2:0

12e minuut.
Bielski met een sublieme pass. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki rent richting de bal. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shabrov kan de bal niet met de borst controleren. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha rent richting de bal. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 3:0

29e minuut.
Kaddatz onderschept slim de pass. Bielski onderschept slim de pass. Bielski passt de bal met de wreef. Samouilidis rent richting de bal. Samouilidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 4:0

43e minuut.
Bielski met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Shabrov onderschept slim de pass. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Pasikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 45%, KS Żory 1991 55%.
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 5:0

46e minuut.
Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Linhares met een sublieme pass. Bielski geeft de bal voor. Samouilidis is nu in balbezit. Samouilidis draait met de bal, schiet en ... Pasikowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Daar is Kereki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jagiełło de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 6:0

59e minuut.
Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski verovert de bal door een tackle van achteren. Bielski speelt de bal door. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 7:0

60e minuut.
Soroka speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Saldanha rent richting de bal. Saldanha schiet op doel. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 8:0

65e minuut.
Soroka passt de bal zonder na te denken. State is nu in balbezit. State passt de bal met de wreef. Jung rent richting de bal. Jung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kaddatz is nu in balbezit. Zienkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zienkowicz met een sublieme pass. Samouilidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samouilidis geeft een lange en hoge pass. Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saldanha is nu in balbezit. Shabrov is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Duchna geeft een hoge lob. Samouilidis rent richting de bal. Samouilidis passt de bal zonder na te denken. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 31%, KS Żory 1991 69%.
UDiB Lekarty - KS Żory 1991 8:0