Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0048
  • Stadion: Awentyn Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2453
Awentyn Real Byczeń
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Aleksandrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Real Byczeń 0:1

16e minuut.
Pasiud controleert de bal met de borst. Pasiud geeft een lange en hoge pass. Jasiński kopt de bal weg. Klisiak rent richting de bal. Klisiak draait met de bal, schiet en ... Gała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białowąs met een snelle inworp. Czułada rent richting de bal. Czułada geeft de bal voor. Gała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klisiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Jaraczewski de bal. Brzóska rent richting de bal. Jaraczewski is nu in balbezit. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Micewicz met een sublieme pass. Szczucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Czułada rent richting de bal. Czułada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klisiak de bal. Klisiak schiet op doel. Gała probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Awentyn - Real Byczeń 1:1

37e minuut.
Daar is Żelechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelechowski geeft de bal voor. Aleksandrowicz kopt de bal weg. Brzóska rent richting de bal. Brzóska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pasiud neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dynda probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Real Byczeń 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 53%, Real Byczeń 47%.
Awentyn - Real Byczeń 1:2

47e minuut.
Czułada rent richting de bal. Pieniążkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czułada verovert de bal door een tackle van achteren. Micewicz is nu in balbezit. Micewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Białowąs met de inworp. Daar is Czułada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dykman krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Żelechowski passt de bal in één keer door. Daar is Micewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micewicz passt de bal zonder na te denken. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Real Byczeń 1:3

73e minuut.
Czułada is nu in balbezit. Czułada passt de bal zonder na te denken. Rabakoń geeft een lange en hoge pass. Klisiak rent richting de bal. Klisiak schiet op doel. Gała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Popielarz geeft de bal voor. Klisiak rent richting de bal. Klisiak passt de bal in één keer door. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Topek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topek passt de bal in één keer door. Aleksandrowicz rent richting de bal. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 51%, Real Byczeń 49%.
Awentyn - Real Byczeń 1:3