Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Poznań UDiB Lekarty
Normal Tactiek 442+
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Luna met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Langiewicz onderschept slim de pass. Saldanha onderschept slim de pass. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Galikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - UDiB Lekarty 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duchna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linhares speelt de bal door. Klungelig pakt Saldanha de bal. Saldanha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dragunek met een sublieme pass. Ciumak is nu in balbezit. Pomarańczawski onderschept slim de pass. Pomarańczawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szymiczek met een snelle inworp. Duchna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragunek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragunek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mokry rent richting de bal. Saldanha onderschept slim de pass. Saldanha passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - UDiB Lekarty 0:2

29e minuut.
Linhares kopt de bal weg. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Bielski passt de bal zonder na te denken. Samouilidis rent richting de bal. Samouilidis passt de bal zonder na te denken. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz Poznań 71%, UDiB Lekarty 29%.
Kolejorz Poznań - UDiB Lekarty 0:2

55e minuut.
Mokry is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Langiewicz is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha schiet op doel. Galikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mokry is nu in balbezit. Bielski rent richting de bal. Bielski passt de bal in één keer door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saldanha passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bielski passt de bal zonder na te denken. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha passt de bal zonder na te denken. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz Poznań - UDiB Lekarty 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz Poznań 68%, UDiB Lekarty 32%.
Kolejorz Poznań - UDiB Lekarty 0:3