Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0048
  • Stadion: Awentyn Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Awentyn Zagłębie Pieszyce
Normal Tactiek zaglębie
35% Balbezit 65%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


17e minuut.
Szerencsi rent richting de bal. Orucoğlu met een sublieme pass. Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:1

18e minuut.
Czułada heeft problemen om de bal te vangen. Guercino onderschept slim de pass. Guercino probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hrašč met een sublieme pass. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool passt de bal in één keer door. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi passt de bal in één keer door. Szczucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Aleksandrowicz controleert de bal met de borst. Szerencsi is nu in balbezit. Aleksandrowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szerencsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orucoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:2

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczucki trapt de bal weg van het doel. Orucoğlu speelt de bal door. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Szczucki speelt de bal door. Camargo heeft problemen om de bal te vangen. Camargo passt de bal in één keer door. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:3

39e minuut.
Topek rent richting de bal. Szerencsi onderschept slim de pass. Szerencsi probeert naar een medespeler te passen. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi passt de bal zonder na te denken. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu is nu in balbezit. Orucoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:4

44e minuut.
Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercino passt de bal zonder na te denken. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 66%, Zagłębie Pieszyce 34%.
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:5

47e minuut.
Guercino met een sublieme pass. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:6

50e minuut.
Orucoğlu passt de bal zonder na te denken. Guercino is nu in balbezit. Guercino passt de bal zonder na te denken. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Inworp. Littomericzky met een snelle inworp. Guercino geeft een hoge lob. Daar is Orucoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Szerencsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaraczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi onderschept slim de pass. Szerencsi passt de bal zonder na te denken. Guercino heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guercino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:7

59e minuut.
Klungelig pakt Orucoğlu de bal. Orucoğlu passt de bal zonder na te denken. Pool is nu in balbezit. Pool geeft de bal voor. Rabakoń kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wdowczyk rent richting de bal. Orucoğlu onderschept slim de pass. Orucoğlu speelt de bal door. Guercino is nu in balbezit. Guercino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Pool is nu in balbezit. Pool geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guercino de bal. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stiffler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orucoğlu geeft een hoge lob. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. Szczucki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:8

70e minuut.
Guercino rent richting de bal. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Hrašč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klisiak verovert de bal door een tackle van achteren. Klisiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Orucoğlu met een sublieme pass. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Orucoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Orucoğlu kopt de bal weg. Daar is Aleksandrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guercino is nu in balbezit. Guercino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:9

86e minuut.
Wdowczyk geeft een hoge lob. Silbergieser is nu in balbezit. Silbergieser probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Orucoğlu kopt de bal weg. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Szerencsi controleert de bal met de borst. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awentyn 67%, Zagłębie Pieszyce 33%.
Awentyn - Zagłębie Pieszyce 0:10