Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garias Bydgoszcz II Real Byczeń
532 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Matusik speelt de bal door. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ciapalski passt de bal zonder na te denken. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz passt de bal zonder na te denken. Dynda is nu in balbezit. Dynda draait met de bal, schiet en ... Schabowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brzóska rent richting de bal. Brzóska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ossoliński onderschept slim de pass. Ossoliński geeft de bal voor. Micewicz heeft problemen om de bal te vangen. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mazowiecki rent richting de bal. Micewicz begaat een overtreding. Mazowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plafko wilt de vrije trap nemen. Gajda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mazowiecki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huzar is nu in balbezit. Huzar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pudlik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domuś met een snelle inworp. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ossoliński geeft een hoge lob. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski passt de bal in één keer door. Arent rent richting de bal. Arent geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzóska krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Arent met een sublieme pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Huzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garias Bydgoszcz II 64%, Real Byczeń 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garias Bydgoszcz II - Real Byczeń 0:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schabowy trapt de bal weg. Plafko probeert de bal met de borst te controleren. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska schiet op doel. Schabowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Garias Bydgoszcz II - Real Byczeń 0:1

63e minuut.
Micewicz speelt de bal door. Pudlik probeert naar een medespeler te passen. Domuś rent richting de bal. Huzar onderschept slim de pass. Huzar geeft een hoge lob. Gała bokst de bal weg.

75e minuut.
Mazowiecki passt de bal zonder na te denken. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel. Gała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Matusik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garias Bydgoszcz II - Real Byczeń 1:1

87e minuut.
Arent heeft problemen om de bal te vangen. Pieniążkowski rent richting de bal. Pieniążkowski speelt de bal door. Dynda rent richting de bal. Dynda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dynda is nu in balbezit. Dynda haalt uit met een fantastische trap. Schabowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garias Bydgoszcz II - Real Byczeń 1:2

88e minuut.
Daar is Huzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda passt de bal met de wreef. Brzóska rent richting de bal. Brzóska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garias Bydgoszcz II - Real Byczeń 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garias Bydgoszcz II 62%, Real Byczeń 38%.
Garias Bydgoszcz II - Real Byczeń 1:3