Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diabełyki PolishDF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


25e minuut.
Choszowski verovert de bal door een tackle van achteren. Życki verovert de bal door een tackle van achteren. Życki passt de bal zonder na te denken. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
diabełyki - PolishDF 1:0

28e minuut.
Twarogowski onderschept slim de pass. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita is nu in balbezit. Sekielski rent richting de bal. Sekielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
diabełyki - PolishDF 1:1

34e minuut.
Choszowski speelt de bal door. Pastuszka is nu in balbezit. Pastuszka passt de bal zonder na te denken. Daar is Rzecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ciorkowski geeft een lange en hoge pass. Sekielski heeft problemen om de bal te vangen. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Gęsicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
diabełyki - PolishDF 1:2

44e minuut.
Mamet verovert de bal door een tackle van achteren. Twarogowski rent richting de bal. Met opzet legt Mamet zijn tegenspeler op de grond. Mamet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diabełyki 54%, PolishDF 46%.
diabełyki - PolishDF 1:2

50e minuut.
Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski rent richting de bal. Kmita onderschept slim de pass. Sekielski is nu in balbezit. Sekielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
diabełyki - PolishDF 1:3

65e minuut.
Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Życki heeft problemen om de bal te vangen. Pastuszka rent richting de bal. Pastuszka haalt uit met een fantastische trap. Tuczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kasperczak speelt de bal door. Pakos rent richting de bal. Pakos speelt de bal door. Sekielski rent richting de bal. Sekielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita passt de bal in één keer door. Sekielski rent richting de bal. Sekielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diabełyki 60%, PolishDF 40%.
diabełyki - PolishDF 1:3