Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skisła Sraków FC RIMAR INSTAL
433 Tactiek RINGOOO
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak passt de bal in één keer door. Akseki rent richting de bal. Akseki schiet op doel. Szabat probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blahouňovský neemt de hoekschop. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:1

9e minuut.
Blahouňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahouňovský schiet op doel. Akseki springt en kopt de bal. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:2

10e minuut.
Cypryjak is nu in balbezit. Lelka begaat een overtreding. Cypryjak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cypryjak met een snel genomen vrije trap. Akseki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cypryjak speelt de bal door. Anh Dũng probeert naar een medespeler te passen. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Akseki de bal. Akseki haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blahouňovský met een snelle inworp. Anh Dũng geeft een lange en hoge pass. Akseki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki speelt de bal door. Daar is Anh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:3

19e minuut.
Roşca geeft de bal voor. Akseki heeft problemen om de bal te vangen. Akseki speelt de bal door. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cypryjak kopt de bal weg. Czerbniak met een sublieme pass. Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Dũng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Lelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak speelt de bal door. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Egípcio onderschept slim de pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki draait met de bal, schiet en ... Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kopczyński met een sublieme pass. Daar is Czerbniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak speelt de bal door. Daar is Anh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blahouňovský neemt de hoekschop. Akseki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:4

30e minuut.
Inworp. Kopczyński met de inworp. Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Anh Dũng springt en kopt de bal. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak passt de bal in één keer door. Czerbniak speelt de bal door. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Baranga kan de bal niet met de borst controleren. Baranga passt de bal in één keer door. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ... Zgórka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:5

38e minuut.
Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Lelka rent richting de bal. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak geeft de bal voor. Akseki springt en kopt de bal. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Szabat geeft een hoge lob. Inworp. Blahouňovský met een snelle inworp. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akseki rent richting de bal. Akseki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:6

45e minuut.
Akseki speelt de bal door. Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Akseki rent richting de bal. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skisła Sraków 83%, FC RIMAR INSTAL 17%.
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:6

47e minuut.
Orsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Egípcio onderschept slim de pass. Egípcio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Akseki de bal. Akseki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:7

48e minuut.
Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak speelt de bal door. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ... Zgórka bokst de bal weg. Klungelig pakt Fiutowski de bal. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Klungelig pakt Wietecha de bal. Baranga onderschept slim de pass. Uzdowski met een sublieme pass. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baranga geeft de bal voor. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng met een sublieme pass. Akseki rent richting de bal. Akseki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kopacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sądowicz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Czerbniak speelt de bal door. Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Akseki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Akseki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabaka. Akseki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cypryjak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki schiet op doel. Zgórka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:8

69e minuut.
Roşca geeft de bal voor. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński passt de bal in één keer door. Akseki is nu in balbezit. Akseki haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Akseki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anh Dũng de bal. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ... Szabat probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:9

76e minuut.
Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng passt de bal met de wreef. Akseki rent richting de bal. Akseki haalt uit met een fantastische trap. Zgórka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Egípcio speelt de bal door. Blahouňovský is nu in balbezit. Blahouňovský passt de bal zonder na te denken. Akseki heeft problemen om de bal te vangen. Akseki haalt uit met een fantastische trap. Zgórka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anh Dũng is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopczyński neemt de hoekschop. Anh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. Zgórka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:10

90e minuut.
Baranga geeft een hoge lob. Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lelka. Lelka krijgt een gele kaart. Anh Dũng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anh Dũng kan niet meer verder spelen. Świerczok komt het veld opgelopen. Uzdowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akseki is nu in balbezit. Akseki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skisła Sraków 70%, FC RIMAR INSTAL 30%.
Skisła Sraków - FC RIMAR INSTAL 0:10