Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMASH.MARXISM *FC HILTI*
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Misiek speelt de bal door. Klungelig pakt Wyparło de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Misiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:1

7e minuut.
Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz passt de bal met de wreef. Ahumada rent richting de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:2

11e minuut.
Sabzibov speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio speelt de bal door. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Misiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gościewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Anielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio passt de bal zonder na te denken. Ahumada rent richting de bal. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Etkowski kan de bal niet met de borst controleren. Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich passt de bal zonder na te denken. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMASH.MARXISM 76%, *FC HILTI* 24%.
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:3

50e minuut.
Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta geeft de bal voor. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Misiek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:4

52e minuut.
Sabzibov speelt de bal door. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov geeft een hoge lob. Ahumada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sabzibov met een sublieme pass. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz speelt de bal door. Ciuchta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciuchta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Potakiewicz rent richting de bal. Anielski is nu in balbezit. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Ciuchta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:5

58e minuut.
Anielski probeert naar een medespeler te passen. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov met een sublieme pass. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Hudysz komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen. Pesce komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gościewicz kopt de bal weg. Ahumada rent richting de bal. Ahumada passt de bal met de wreef. Gościewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal in één keer door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:6

67e minuut.
Hudysz probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz passt de bal in één keer door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szczerba de bal. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Szajdel heeft problemen om de bal te vangen. Osorio rent richting de bal. Osorio passt de bal in één keer door. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kuder geeft de bal voor. Etkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Misiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:7

75e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel geeft een lange en hoge pass. Anielski kopt de bal weg. Robles probeert de bal aan de voet te houden. Robles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hudysz probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kuder naar de kleedkamers voor een vroege douche. Robles wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Robles kan niet meer verder spelen. Pečeň komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Misiek speelt de bal door. Osorio kopt de bal weg. Taczała heeft problemen om de bal te vangen. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pečeň controleert de bal met de borst. Misiek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pečeň is nu in balbezit. Pečeň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:8

85e minuut.
Anielski passt de bal in één keer door. Osorio met een sublieme pass. Klungelig pakt Pečeň de bal. Pečeň draait met de bal, schiet en ... Misiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMASH.MARXISM 87%, *FC HILTI* 13%.
SMASH.MARXISM - *FC HILTI* 0:9