Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
diabełyki Whatever FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Paciorkowski controleert de bal met de borst. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paciorkowski. Kitek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kitek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bartołowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kujawski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gołota is nu in balbezit. Walicki rent richting de bal. Walicki passt de bal met de wreef. Rzecki rent richting de bal. Rzecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Budziszewski passt de bal zonder na te denken. Kujawski rent richting de bal. Pastuszka begaat een overtreding. Pastuszka krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Kujawski is nu in balbezit. Rzecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rzecki krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kujawski met een sublieme pass. Gryniewicki rent richting de bal. Pastuszka rent richting de bal. Gryniewicki onderschept slim de pass. Gryniewicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kłoskowski heeft problemen om de bal te vangen. Choszowski onderschept slim de pass. Gryniewicki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gryniewicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gryniewicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Kitek kopt de bal weg. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diabełyki 53%, Whatever FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
diabełyki - Whatever FC 0:0

58e minuut.
Pastuszka onderschept slim de pass. Rzecki rent richting de bal. Pastuszka rent richting de bal. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
diabełyki - Whatever FC 1:0

75e minuut.
Pastuszka passt de bal zonder na te denken. Kłodawski is nu in balbezit. Gągoł begaat een overtreding. Kłodawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Choszowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dziwisz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłodawski zal de hoekschop nemen. Rzecki is nu in balbezit. Rzecki draait met de bal, schiet en ... Dziwisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: diabełyki 43%, Whatever FC 57%.
diabełyki - Whatever FC 1:0