Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orlikowcy janosik1993
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Katolik probeert naar een medespeler te passen. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grzanka heeft problemen om de bal te vangen. Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antosiewicz passt de bal zonder na te denken. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Madoń speelt de bal door. Babiłło rent richting de bal. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap. Trzebicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - janosik1993 1:0

22e minuut.
Antosiewicz is nu in balbezit. Melisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antosiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Antosiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Trzebicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - janosik1993 2:0

34e minuut.
Melisz geeft een hoge lob. Inworp. Katolik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Antosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antosiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiepur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap. Trzebicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - janosik1993 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orlikowcy 42%, janosik1993 58%.
FC Orlikowcy - janosik1993 3:0

67e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Fąk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babiłło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ogryczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - janosik1993 3:1

72e minuut.
Kogut rent richting de bal. Kogut geeft een lange en hoge pass. Rozkoszny kan de bal niet met de borst controleren. Antosiewicz is nu in balbezit. Antosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kiepur rent richting de bal. Kiepur speelt de bal door. Madoń geeft een hoge lob. Rozkoszny rent richting de bal. Rozkoszny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Fąk passt de bal in één keer door. Ogryczak heeft problemen om de bal te vangen. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk onderschept slim de pass. Fąk passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orlikowcy 51%, janosik1993 49%.
FC Orlikowcy - janosik1993 3:1