Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RIMAR INSTAL SMASH.MARXISM
RINGOOO Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 21.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Kopczyński de bal. Kopczyński geeft de bal voor. Blahouňovský kopt de bal weg. Czerbniak geeft een lange en hoge pass. Akseki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Szajdel geeft een hoge lob. Inworp. Blahouňovský met de inworp. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki onderschept slim de pass. Akseki schiet op doel. Misiek bokst de bal weg.

7e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel passt de bal zonder na te denken. Akseki rent richting de bal. Kret rent richting de bal. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 1:0

16e minuut.
Inworp. Blahouňovský met de inworp. Pilarczyk rent richting de bal. Cypryjak onderschept slim de pass. Cypryjak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akseki probeert de bal met de borst te controleren. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 2:0

18e minuut.
Blahouňovský met een snelle inworp. Cypryjak is nu in balbezit. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Akseki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Kret is nu in balbezit. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 3:0

31e minuut.
Akseki draait met de bal, schiet en ... Szczerba probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blahouňovský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kret kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Czyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk is nu in balbezit. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Klungelig pakt Sekielski de bal. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret heeft problemen om de bal te vangen. Kret draait met de bal, schiet en ... Misiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 4:0

44e minuut.
Uzdowski speelt de bal door. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret geeft de bal voor. Akseki is nu in balbezit. Akseki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 5:0

45e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyż speelt de bal door. Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Akseki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIMAR INSTAL 27%, SMASH.MARXISM 73%.
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 6:0

51e minuut.
Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński speelt de bal door. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak geeft een hoge lob. Sekielski kopt de bal weg. Misiek bokst de bal weg. Kret rent richting de bal. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 7:0

56e minuut.
Cypryjak met een sublieme pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akseki de bal. Akseki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Uzdowski rent richting de bal. Uzdowski passt de bal zonder na te denken. Kret heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 8:0

62e minuut.
Jachymiak met een sublieme pass. Baranga rent richting de bal. Baranga geeft de bal voor. Akseki is nu in balbezit. Akseki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński passt de bal zonder na te denken. Szczerba is nu in balbezit. Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Blahouňovský de bal. Blahouňovský geeft een hoge lob. Szczerba is nu in balbezit. Akseki onderschept slim de pass. Akseki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 9:0

67e minuut.
Czerbniak geeft een hoge lob. Sekielski verovert de bal door een tackle van achteren. Szajdel kopt de bal weg. Klungelig pakt Kret de bal. Kret draait met de bal, schiet en ... Misiek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 10:0

75e minuut.
Kopczyński met een snelle inworp. Akseki rent richting de bal. Szczerba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akseki raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerbniak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 11:0

79e minuut.
Taczała kan de bal niet met de borst controleren. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński passt de bal in één keer door. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Kret draait met de bal, schiet en ... Misiek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 12:0

81e minuut.
Szczerba trapt de bal weg van het doel. Uzdowski kopt de bal weg. Daar is Akseki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akseki haalt uit met een fantastische trap. Misiek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 13:0

83e minuut.
Czerbniak speelt de bal door. Blahouňovský is nu in balbezit. Blahouňovský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akseki de bal. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 14:0

86e minuut.
Kopczyński onderschept slim de pass. Kopczyński probeert naar een medespeler te passen. Szczerba speelt de bal door. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kopczyński passt de bal met de wreef. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak speelt de bal door. Kret rent richting de bal. Kret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIMAR INSTAL 21%, SMASH.MARXISM 79%.
FC RIMAR INSTAL - SMASH.MARXISM 15:0