Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whatever FC PolishDF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłoskowski geeft een lange en hoge pass. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Kitek met een snelle inworp. Terk is nu in balbezit. Terk geeft een lange en hoge pass. Kłoskowski is nu in balbezit. Kłoskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - PolishDF 1:0

9e minuut.
Pakos onderschept slim de pass. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Terk met een sublieme pass. Kłoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłoskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - PolishDF 2:0

16e minuut.
Suski met de inworp. Terk rent richting de bal. Terk passt de bal met de wreef. Kłoskowski is nu in balbezit. Kłoskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - PolishDF 3:0

20e minuut.
Życki met een sublieme pass. Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec passt de bal in één keer door. Kłoskowski is nu in balbezit. Kłoskowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Suski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terk heeft problemen om de bal te vangen. Terk geeft de bal voor. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Gągoł is nu in balbezit. Gągoł geeft de bal voor. Kłoskowski is nu in balbezit. Kłoskowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever FC 22%, PolishDF 78%.
Whatever FC - PolishDF 3:0

66e minuut.
Mamet rent richting de bal. Mamet passt de bal in één keer door. Daar is Tuczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terk onderschept slim de pass. Terk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Terk passt de bal zonder na te denken. Byrgiel probeert de bal aan de voet te houden. Łakomiec speelt de bal door. Kłoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłoskowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tuczek onderschept slim de pass. Życki is nu in balbezit. Terk rent richting de bal. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - PolishDF 4:0

88e minuut.
Kitek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smutas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever FC 46%, PolishDF 54%.
Whatever FC - PolishDF 4:0