Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orlikowcy PolishDF
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak geeft een hoge lob. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski draait met de bal, schiet en ... Prusik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - PolishDF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orlikowcy 49%, PolishDF 51%.
FC Orlikowcy - PolishDF 0:1

58e minuut.
Ciorkowski is nu in balbezit. Ciorkowski met een sublieme pass. Daar is Życki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita draait met de bal, schiet en ... Prusik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pabina is nu in balbezit. Met opzet legt Tuczek zijn tegenspeler op de grond. Pabina raakt geblesseerd tijdens het duel. Katolik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Katolik kan de bal niet met de borst controleren. Katolik geeft de bal voor. Rozkoszny heeft problemen om de bal te vangen. Pabina is nu in balbezit. Pabina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Antosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kiepur rent richting de bal. Ciorkowski onderschept slim de pass. Ciorkowski passt de bal in één keer door. Sekielski rent richting de bal. Sekielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kmita onderschept slim de pass. Sekielski is nu in balbezit. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orlikowcy - PolishDF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orlikowcy 57%, PolishDF 43%.
FC Orlikowcy - PolishDF 0:2