Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0050
  • Stadion: FC Polo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 39659
POLSKA HUSARIA Rzepicha
polo Tactiek blisko srodek
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 23
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


15e minuut.
Zub is nu in balbezit. Zub speelt de bal door. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kitowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Poniatowski passt de bal met de wreef. Zub is nu in balbezit. Zub geeft de bal voor. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Rempała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Verber speelt de bal door. Klungelig pakt Kardasz de bal. Okorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okorski krijgt een gele kaart. Kardasz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kardasz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. Rempała bokst de bal weg.

28e minuut.
Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski met een sublieme pass. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - Rzepicha 0:1

33e minuut.
Zub rent richting de bal. Zub met een sublieme pass. Kardasz rent richting de bal. Zub is nu in balbezit. Zub geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zub passt de bal in één keer door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kitowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zub met een snelle inworp. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLSKA HUSARIA 59%, Rzepicha 41%.
POLSKA HUSARIA - Rzepicha 0:1

55e minuut.
Verber rent richting de bal. Verber probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel. Rempała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - Rzepicha 0:2

57e minuut.
Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki speelt de bal door. Klungelig pakt Bidas de bal. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kardasz is nu in balbezit. Makulec onderschept slim de pass. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Rempała bokst de bal weg. Zub is nu in balbezit. Zub draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Zub probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski passt de bal in één keer door. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - Rzepicha 0:3

66e minuut.
Poniatowski rent richting de bal. Kitowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poniatowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andronic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ximenes met een sublieme pass. Zub is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okorski. Zub wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Bidas geeft een hoge lob. Młot heeft problemen om de bal te vangen. Bistikeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot onderschept slim de pass. Młot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - Rzepicha 1:3

85e minuut.
Zub probeert de bal aan de voet te houden. Ximenes rent richting de bal. Ximenes speelt de bal door. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kardasz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLSKA HUSARIA 48%, Rzepicha 52%.
POLSKA HUSARIA - Rzepicha 1:3