Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa KS Zaborze
Dotyk Michałka. Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 32.5
matig Schieten solide
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Shestakov geeft de bal voor. Saelens kopt de bal weg. Meretei rent richting de bal. Pozo onderschept slim de pass. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Mattavelli bokst de bal weg.

7e minuut.
Cebanachi is nu in balbezit. Cebanachi geeft de bal voor. Meretei heeft problemen om de bal te vangen. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel. Mattavelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkata is nu in balbezit. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Govaert rent richting de bal. Ramírez Brenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez Brenes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pozo de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Mattavelli bokst de bal weg.

21e minuut.
Benkowski met een snelle inworp. Türkata geeft een lange en hoge pass. Cioropina kopt de bal weg. Govaert is nu in balbezit. Govaert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cebanachi probeert de bal met de borst te controleren. Benkowski rent richting de bal. Cebanachi maakt een afschuwelijke overtreding. Cebanachi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kałuża geeft een hoge lob. Türkata rent richting de bal. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo draait met de bal, schiet en ... Mattavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - KS Zaborze 0:1

31e minuut.
Türkata geeft een lange en hoge pass. Shestakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens begaat een overtreding. Shestakov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kałuża zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - KS Zaborze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 41%, KS Zaborze 59%.
Władcy Fallusa - KS Zaborze 0:2

49e minuut.
Meretei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebanachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozo is nu in balbezit. Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Meretei met een sublieme pass. Saelens speelt de bal door. Cioropina is nu in balbezit. Pozo onderschept slim de pass. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - KS Zaborze 0:3

65e minuut.
Inworp. Benkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - KS Zaborze 0:4

75e minuut.
Ramírez Brenes geeft een lange en hoge pass. Meretei is nu in balbezit. Meretei geeft de bal voor. Pozo is nu in balbezit. Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mattavelli met een harde bal richting middenveld. Ramírez Brenes kopt de bal weg. Klungelig pakt Benkowski de bal. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Airinei kopt de bal weg. Govaert rent richting de bal. Govaert met een sublieme pass. Oziewicz heeft problemen om de bal te vangen. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 46%, KS Zaborze 54%.
Władcy Fallusa - KS Zaborze 0:4