Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskimo Chrzęsne KS Wrocław
352 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Buciński onderschept slim de pass. Horda is nu in balbezit. Bajera verovert de bal door een tackle van achteren. Emczyński is nu in balbezit. Emczyński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Horda onderschept slim de pass. Horda passt de bal in één keer door. Ciepielewski met een sublieme pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskimo Chrzęsne - KS Wrocław 1:0

38e minuut.
Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Horda verovert de bal door een tackle van achteren. Horda passt de bal in één keer door. Przygoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskimo Chrzęsne - KS Wrocław 2:0

40e minuut.
Bajera rent richting de bal. Kukucz rent richting de bal. Bajera rent richting de bal. Mikuła rent richting de bal. Mikuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Kolasiński trapt de bal weg van het doel. Ciepielewski kopt de bal weg. Bajera rent richting de bal. Bajera haalt uit met een fantastische trap. Kolasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskimo Chrzęsne 69%, KS Wrocław 31%.
Eskimo Chrzęsne - KS Wrocław 2:0

59e minuut.
Franus rent richting de bal. Franus geeft een lange en hoge pass. Bryła kopt de bal weg. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eskimo Chrzęsne - KS Wrocław 3:0

85e minuut.
Bryła probeert naar een medespeler te passen. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz passt de bal met de wreef. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eskimo Chrzęsne - KS Wrocław 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskimo Chrzęsne 53%, KS Wrocław 47%.
Eskimo Chrzęsne - KS Wrocław 4:0