Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowe Pomioty Alpejskie Bydło
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kuziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luliński is nu in balbezit. Wadyl verovert de bal door een tackle van achteren. Wadyl schiet op doel. Maszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Pomioty - Alpejskie Bydło 0:1

14e minuut.
Kuziak geeft een lange en hoge pass. Sarniak heeft problemen om de bal te vangen. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap. Fryzjer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lejman met een sublieme pass. Sikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sikiewicz speelt de bal door. Wadyl rent richting de bal. Wadyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik passt de bal in één keer door. Sikiewicz is nu in balbezit. Milik rent richting de bal. Milik schiet op doel. Maszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Luliński trapt de bal weg. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz speelt de bal door. Wadyl rent richting de bal. Wadyl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Pomioty - Alpejskie Bydło 0:2

34e minuut.
Daar is Kozłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl schiet op doel. Maszczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Pomioty - Alpejskie Bydło 0:3

37e minuut.
Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowe Pomioty - Alpejskie Bydło 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Pomioty 62%, Alpejskie Bydło 38%.
Nowe Pomioty - Alpejskie Bydło 1:3

60e minuut.
Lejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejman geeft de bal voor. Daar is Sikiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misztal met de inworp. Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk geeft een lange en hoge pass. Grot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowe Pomioty 33%, Alpejskie Bydło 67%.
Nowe Pomioty - Alpejskie Bydło 1:3