Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Fenomen Zgorzelec KS
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysz verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin is nu in balbezit. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kuterba kopt de bal weg. Makuch rent richting de bal. Makuch speelt de bal door. Hoffman rent richting de bal. Hoffman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chojniak heeft problemen om de bal te vangen. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba passt de bal zonder na te denken. Hoffman is nu in balbezit. Hoffman haalt uit met een fantastische trap. Krajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Spirin trapt de bal weg van het doel. Chojniak kopt de bal weg. Liput heeft problemen om de bal te vangen. Wojtasik rent richting de bal. Wojtasik haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Spirin onderschept slim de pass. Spirin geeft een lange en hoge pass. Chodynicki rent richting de bal. Chodynicki draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Fenomen - Zgorzelec KS 0:1

36e minuut.
Warwarczyn met een harde bal richting middenveld. Chojniak met een sublieme pass. Żelechowski rent richting de bal. Biskupski onderschept slim de pass. Biskupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fenomen 52%, Zgorzelec KS 48%.
SKS Fenomen - Zgorzelec KS 0:1

55e minuut.
Liput schiet op doel. Jamka speelt de bal door. Spirin kan de bal niet met de borst controleren. Wojtasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chodynicki is nu in balbezit. Hanyż verovert de bal door een tackle van achteren. Chodynicki speelt de bal door. Wojtasik is nu in balbezit. Wojtasik haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Chojniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Sołtykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymiński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tymiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tymiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Fenomen 39%, Zgorzelec KS 61%.
SKS Fenomen - Zgorzelec KS 0:1