Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Bagno Brutalne Warchlaki
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Gusman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja speelt de bal door. Szwedo heeft problemen om de bal te vangen. Szwedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Brama met een sublieme pass. Zieliński rent richting de bal. Słyk is nu in balbezit. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Uchyła verovert de bal door een tackle van achteren. Waszkiewicz rent richting de bal. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Młocek probeert naar een medespeler te passen. Uchyła is nu in balbezit. Anielski is nu in balbezit. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Bagno 65%, Brutalne Warchlaki 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potępiony Bagno - Brutalne Warchlaki 0:0

56e minuut.
Brama met een sublieme pass. Pracki is nu in balbezit. Pracki met een sublieme pass. Zieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński schiet op doel. Godylewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz geeft de bal voor. Zieliński is nu in balbezit. Zieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Silnicki geeft een hoge lob. Gadecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szwedo rent richting de bal. Szwedo schiet op doel. Majcherek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Bagno - Brutalne Warchlaki 0:1

81e minuut.
Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak speelt de bal door. Gadecki rent richting de bal. Szwedo verovert de bal door een tackle van achteren. Szwedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brama met een snelle inworp. Geppert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uchyła. Geppert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geppert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Bagno 47%, Brutalne Warchlaki 53%.
Potępiony Bagno - Brutalne Warchlaki 0:1