Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zaborze Rzepicha
Defend Tactiek blisko srodek
47% Balbezit 53%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Dzhevizov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhevizov passt de bal met de wreef. Verber geeft een hoge lob. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Bucurică is nu in balbezit. Bucurică geeft een hoge lob. Ximenes kopt de bal weg. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Arresti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Hajba met een harde bal richting middenveld. Ximenes kopt de bal weg. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ramírez Brenes kopt de bal weg. Ximenes controleert de bal met de borst. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Arresti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - Rzepicha 0:1

15e minuut.
Verber rent richting de bal. Verber speelt de bal door. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Hajba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dzhevizov geeft een hoge lob. Andronic speelt de bal door. Poniatowski is nu in balbezit. Kardasz rent richting de bal. Kardasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Verber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Verber bereikt de bal nog maar net als eerste. Verber geeft de bal voor. Poniatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Arresti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kardasz rent richting de bal. Kardasz schiet op doel. Arresti bokst de bal weg.

34e minuut.
Cebanachi heeft problemen om de bal te vangen. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez Brenes rent richting de bal. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. Arresti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Zub passt de bal zonder na te denken. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Arresti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Drost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Shestakov de bal onder controle te krijgen. Zub is nu in balbezit. Zub passt de bal met de wreef. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Bistikeas probeert naar een medespeler te passen. Andronic met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Arresti bokst de bal weg.

42e minuut.
Cebanachi is nu in balbezit. Andronic onderschept slim de pass. Andronic passt de bal met de wreef. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Arresti bokst de bal weg.

43e minuut.
Shestakov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - Rzepicha 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zaborze 87%, Rzepicha 13%.
KS Zaborze - Rzepicha 0:2

49e minuut.
Verber rent richting de bal. Verber probeert naar een medespeler te passen. Ximenes probeert naar een medespeler te passen. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ximenes kopt de bal weg. Ramírez Brenes is nu in balbezit. Poniatowski onderschept slim de pass. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Arresti bokst de bal weg.

52e minuut.
Zub haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Arresti trapt de bal weg. Ximenes kopt de bal weg. Zub speelt de bal door. Arresti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Zub speelt de bal door. Kardasz rent richting de bal. Drost legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kardasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kardasz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - Rzepicha 0:3

58e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Verber bereikt de bal nog maar net als eerste. Verber passt de bal zonder na te denken. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. Arresti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Verber speelt de bal door. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Ximenes passt de bal zonder na te denken. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Frena rent richting de bal. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drost met een sublieme pass. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Arresti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Zub met een snelle inworp. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - Rzepicha 0:4

77e minuut.
Daar is Cebanachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardasz onderschept slim de pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bistikeas speelt de bal door. Ramírez Brenes met een sublieme pass. Klungelig pakt Dzhevizov de bal. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zaborze 77%, Rzepicha 23%.
KS Zaborze - Rzepicha 0:4