Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpejskie Bydło KS Wrocław
Normal Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin is nu in balbezit. Gawin speelt de bal door. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk met een sublieme pass. Bajera heeft problemen om de bal te vangen. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gawin met een sublieme pass. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bobek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Milik kopt de bal weg. Włodarczyk is nu in balbezit. Włodarczyk passt de bal in één keer door. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lelito met een snelle inworp. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Ciepielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciepielewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Bydło 72%, KS Wrocław 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpejskie Bydło - KS Wrocław 0:0

48e minuut.
Włodarczyk kopt de bal weg. Mikuła heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuła schiet op doel. Fryzjer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emczyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciepielewski is nu in balbezit. Mikuła rent richting de bal. Mikuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Laskowik rent richting de bal. Sarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sarniak speelt de bal door. Wadyl rent richting de bal. Wadyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpejskie Bydło - KS Wrocław 1:0

87e minuut.
Laskowik geeft een lange en hoge pass. Lelito kopt de bal weg. Daar is Ciepielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuła rent richting de bal. Mikuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpejskie Bydło 63%, KS Wrocław 37%.
Alpejskie Bydło - KS Wrocław 1:0