Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Bagno SKS Fenomen
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Fros geeft de bal voor. Gusman is nu in balbezit. Biskupski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biskupski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Pracki onderschept slim de pass. Pracki met een sublieme pass. Zieliński rent richting de bal. Zieliński haalt uit met een fantastische trap. Warwarczyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Anielski met een sublieme pass. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski is nu in balbezit. Hoffman verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sołtykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Bagno - SKS Fenomen 0:1

44e minuut.
Turczyński rent richting de bal. Sandecki rent richting de bal. Sandecki met een sublieme pass. Zieliński is nu in balbezit. Zieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Bagno 57%, SKS Fenomen 43%.
Potępiony Bagno - SKS Fenomen 0:1

54e minuut.
Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki rent richting de bal. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki onderschept slim de pass. Pracki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Korczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Pracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż rent richting de bal. Hanyż geeft een hoge lob. Hoffman krijgt zijn hoofd ertegen. Majcherek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Fros is nu in balbezit. Brama verovert de bal door een tackle van achteren. Pracki met een sublieme pass. Zieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Bagno 49%, SKS Fenomen 51%.
Potępiony Bagno - SKS Fenomen 0:1