Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0050
  • Stadion: FC Polo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15847
POLSKA HUSARIA KS Zaborze
polo Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Bidas rent richting de bal. Bidas geeft de bal voor. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Drost geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bidas met de inworp. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Arresti bokst de bal weg.

16e minuut.
Cebanachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Arresti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bidas is nu in balbezit. Bidas draait met de bal, schiet en ... Arresti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 1:0

18e minuut.
Drost geeft de bal voor. Lew is nu in balbezit. Lew geeft een lange en hoge pass. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 2:0

22e minuut.
Daar is Cebanachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makulec geeft de bal voor. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młot haalt uit met een fantastische trap. Arresti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cebanachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebanachi passt de bal zonder na te denken. Kitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 2:1

30e minuut.
Kałuża passt de bal met de wreef. Meczecki controleert de bal met de borst. Meczecki passt de bal met de wreef. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Meczecki geeft de bal voor. Dzhevizov heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică rent richting de bal. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drost legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drost krijgt een gele kaart. Smoluchowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Młot neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 3:1

39e minuut.
Okorski geeft een lange en hoge pass. Dzhevizov kopt de bal weg. Ramírez Brenes geeft een lange en hoge pass. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gałuszko met een sublieme pass. Drost rent richting de bal. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 4:1

44e minuut.
Cebanachi passt de bal in één keer door. Bidas rent richting de bal. Bidas passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLSKA HUSARIA 30%, KS Zaborze 70%.
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 5:1

47e minuut.
Dzhevizov geeft de bal voor. Inworp. Lech met de inworp. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Okorski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucurică de bal. Lech met een sublieme pass. Młot is nu in balbezit. Młot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Drost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebanachi verovert de bal door een tackle van achteren. Cebanachi passt de bal in één keer door. Pozo is nu in balbezit. Pozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pozo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kitowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Smoluchowski kopt de bal weg. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ramírez Brenes is nu in balbezit. Ramírez Brenes geeft de bal voor. Daar is Lew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dzhevizov is nu in balbezit. Lech onderschept slim de pass. Lech geeft een hoge lob. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucurică geeft een hoge lob. Dzhevizov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Meczecki speelt de bal door. Młot is nu in balbezit. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Arresti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Lech de bal. Lech passt de bal in één keer door. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 6:1

74e minuut.
Okorski met een sublieme pass. Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hajba de bal. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Okorski geeft de bal voor. Makulec geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski kopt de bal weg. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. Arresti bokst de bal weg.

85e minuut.
Lech met een sublieme pass. Meczecki speelt de bal door. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ... Arresti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLSKA HUSARIA 35%, KS Zaborze 65%.
POLSKA HUSARIA - KS Zaborze 7:1