Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wrocław Rzepicha
Attack Tactiek blisko srodek
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 48.8
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski geeft een lange en hoge pass. Gabunia kopt de bal weg. Jelinski rent richting de bal. Jelinski schiet op doel. Janiaczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:1

9e minuut.
Verber speelt de bal door. Jelinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski probeert naar een medespeler te passen. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verber speelt de bal door. Jelinski is nu in balbezit. Jelinski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:2

13e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinski passt de bal zonder na te denken. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Janiaczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:3

15e minuut.
Verber passt de bal zonder na te denken. Jelinski is nu in balbezit. Jelinski speelt de bal door. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Janiaczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janiaczyk speelt de bal door. Ximenes kopt de bal weg. Daar is Kardasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:4

19e minuut.
Verber rent richting de bal. Verber geeft de bal voor. Jelinski kopt de bal weg. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel. Janiaczyk bokst de bal weg.

20e minuut.
Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepielewski met een sublieme pass. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Janiaczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Daar is Ximenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ximenes geeft een hoge lob. Jelinski kopt de bal weg. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:5

25e minuut.
Ciepielewski kopt de bal weg. Lelito probeert de bal aan de voet te houden. Zub is nu in balbezit. Zub geeft de bal voor. Kardasz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:6

28e minuut.
Ciepielewski geeft een lange en hoge pass. Verber rent richting de bal. Verber passt de bal in één keer door. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Janiaczyk trapt de bal weg. Verber kopt de bal weg. Jelinski rent richting de bal. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Włodarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub onderschept slim de pass. Zub speelt de bal door. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gabunia onderschept slim de pass. Gabunia geeft een hoge lob. Jelinski rent richting de bal. Jelinski schiet op doel. Janiaczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jelinski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nogueras komt het veld opgelopen. Janiaczyk met een harde bal richting middenveld. Verber kopt de bal weg. Nogueras is nu in balbezit. Nogueras haalt uit met een fantastische trap. Janiaczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bobek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verber met een snelle inworp. Nogueras is nu in balbezit. Nogueras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wrocław 80%, Rzepicha 20%.
KS Wrocław - Rzepicha 0:6

49e minuut.
Buitenspel voor Bajera. Goede buitenspelval van de verdediging. Verber maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Janiaczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:7

50e minuut.
Bałtroczyk geeft de bal voor. Verber met een sublieme pass. Klungelig pakt Zub de bal. Zub geeft een hoge lob. Kardasz springt en kopt de bal. Janiaczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nogueras is nu in balbezit. Nogueras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Nogueras rent richting de bal. Nogueras passt de bal met de wreef. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:8

53e minuut.
Laskowik probeert naar een medespeler te passen. Emczyński is nu in balbezit. Nogueras onderschept slim de pass. Nogueras geeft een lange en hoge pass. Daar is Bobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janiaczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:9

56e minuut.
Nogueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueras geeft de bal voor. Zub is nu in balbezit. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:10

61e minuut.
Lelito is nu in balbezit. Zub verovert de bal door een tackle van achteren. Zub probeert naar een medespeler te passen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. Janiaczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zub zal de hoekschop nemen. Nogueras kopt de bal weg. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Janiaczyk bokst de bal weg.

64e minuut.
Andronic probeert naar een medespeler te passen. Verber speelt de bal door. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Janiaczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:11

67e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft een hoge lob. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Bobek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ximenes is nu in balbezit. Ximenes passt de bal zonder na te denken. Verber met een sublieme pass. Nogueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kardasz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic met een sublieme pass. Nogueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueras geeft een hoge lob. Janiaczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:12

74e minuut.
Vásquez speelt de bal door. Zub rent richting de bal. Zub geeft de bal voor. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Verber kopt de bal weg. Nogueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz rent richting de bal. Kardasz draait met de bal, schiet en ... Janiaczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:13

77e minuut.
Ciepielewski passt de bal in één keer door. Verber rent richting de bal. Verber speelt de bal door. Nogueras is nu in balbezit. Nogueras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Janiaczyk met een harde bal richting middenveld. Ximenes met een sublieme pass. Laskowik heeft problemen om de bal te vangen. Verber speelt de bal door. Klungelig pakt Nogueras de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verber zal de hoekschop nemen. Zub maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Janiaczyk met een harde bal richting middenveld. Ciepielewski kopt de bal weg. Gabunia rent richting de bal. Mikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuła haalt uit met een fantastische trap. Nonckiewicz bokst de bal weg.

82e minuut.
Zub met een snelle inworp. Ximenes speelt de bal door. Verber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueras rent richting de bal. Nogueras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zub kopt de bal weg. Bałtroczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kardasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wrocław - Rzepicha 0:14

87e minuut.
Janiaczyk trapt de bal weg van het doel. Verber kopt de bal weg. Nogueras probeert naar een medespeler te passen. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Laskowik is nu in balbezit. Verber onderschept slim de pass. Verber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nogueras de bal. Nogueras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bałtroczyk trapt de bal weg. Ximenes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kardasz de bal onder controle te krijgen. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Janiaczyk bokst de bal weg. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Verber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueras is nu in balbezit. Verber met een sublieme pass. Nogueras rent richting de bal. Nogueras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wrocław 87%, Rzepicha 13%.
KS Wrocław - Rzepicha 0:14