Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Władcy Fallusa SKS Fenomen
Dotyk Michałka. Tactiek 433
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Turczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyński geeft een hoge lob. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oziewicz onderschept slim de pass. Oziewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Govaert de bal. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spirin met een harde bal richting middenveld. Saelens kopt de bal weg. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Warwarczyn trapt de bal weg. Airinei is nu in balbezit. Airinei geeft een hoge lob. Govaert is nu in balbezit. Govaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Airinei kopt de bal weg. Govaert kan de bal niet met de borst controleren. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - SKS Fenomen 1:0

14e minuut.
Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Airinei rent richting de bal. Airinei probeert naar een medespeler te passen. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - SKS Fenomen 2:0

17e minuut.
Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski geeft een hoge lob. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Benkowski geeft de bal voor. Saelens geeft een lange en hoge pass. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Saelens passt de bal in één keer door. Govaert is nu in balbezit. Govaert passt de bal zonder na te denken. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - SKS Fenomen 3:0

29e minuut.
Daar is Biskupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtykowski rent richting de bal. Sołtykowski probeert naar een medespeler te passen. Hoffman rent richting de bal. Hoffman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 27%, SKS Fenomen 73%.
Władcy Fallusa - SKS Fenomen 3:0

50e minuut.
Govaert rent richting de bal. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Govaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Władcy Fallusa - SKS Fenomen 4:0

64e minuut.
Saelens passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Benkowski met een sublieme pass. Oziewicz rent richting de bal. Saelens is nu in balbezit. Saelens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oziewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kuterba rent richting de bal. Airinei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuterba moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kuterba kan niet meer verder spelen. Królicki komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jamka met een harde bal richting middenveld. Rodríguez kopt de bal weg. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Władcy Fallusa 25%, SKS Fenomen 75%.
Władcy Fallusa - SKS Fenomen 4:0